Medencefűtés

Medencefűtés napenergiával. Ingyen melegvíz a medencéjébe. Medencefűtés napkollektor segítségével. Fűtse medencéjét, melegítse a medence vízét napenergiával.

Medence zuhany


szolar-zuhany.jpg


A medence zuhany igen hasznos kelléke az úszómedencés kerteknek. Nagyon praktikus, hasznos megoldás. Kedveli az egész család. Gyors felfrissülés a meleg nyári napokon. De bármely kert hasznos eleme. Gyorsan, könnyedén felszerelhető. 4 csavarral kell rögzíteni egy stabil felülethez. (Betonhoz, vagy akár egy erős fa alapzatra). A működéséhez csak napsütésre van szükség. Se áram, se gáz nem kell ahhoz, hogy meleg vizet készítsen. Csak napsütés, csak a napenergia. A medence zuhany ötletes megoldás, akár a nagy melegben a gyors felfrissülésre, akár az esti zuhanyozáshoz.


kerti-zuhany1b.jpg


A medence zuhany, vagy másnéven szolár kerti zuhany vízellátása nagyon egyszerű. Csak egy gyorscsatlakozó kell, és akár a kerti slagból is tudjuk pótolni a kihasznált vizet.


kerti-zuhany3b.jpg


Mivel a medence zuhany nagyon intenzíven melegíti a vizet, így félő, hogy a használói, akik sok esetben gyerekek, leforrázhatják magukat. Ennek elkerülése érdekében egy könnyen kezelhető fém keverő csap is tartozéka a szolár kerti zuhanynak. Ennek segítségével a kívánt vízhőfok gyorsan és könnyedén beállítható.

Bővebb információ a medence zuhany ról ---> kerti zuhany

A medence zuhany ára 29.995,- Ft


kerti-zuhany4b.jpg

napkollektor-futes.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 24
Heti: 61
Havi: 346
Össz.: 40 367
Oldal: Medence zuhany, szolár kerti zuhany
Medencefűtés - © 2008 - 2018 - medencefutes.hupont.hu